Català Castellano

ECOLOGIA PARTICIPATIVA

Facebook Twitter Google+


Login
Iluminaria ecológica
Participem en projectes d'eficiència energètica, focalitzant la nostra dedicació en aquells que tenen un major impacte en la reducció del diòxid de carboni (CO2).Som conscients que l'excessiva emissió de CO2 és un problema, per aquest motiu treballem amb els nostres clients per reduir-ho pensant en el futur.
01264

La nostra Filosofia

Transparència, Garantia i Professionalitat. Els detalls del projecte es presenten per escrit, mitjançant contracte i SENSE lletra petita.

Benefici

A Lecoist sempre treballem amb la filosofia del doble benefici:

- El medi ambient surt guanyant (reduïm les emissions contaminants)

- La teva aportació de capital es converteix en rendiment garantit per a tu.

Risc

Si estàs buscant riscos d'algun tipus per a la teva inversió, aquesta no és la teva plataforma. En Lecoist, només recolzem projectes viables.

Interessos

Tots els projectes recolzats per Lecoist estan avalats per un estudi de viabilitat i un retorn de la inversió A més, estem tan segurs de la viabilitat del projecte, que garantim a l'inversor, per contracte i SENSE lletra petita, l'interès i la devolució del capital aportat.

Com funciona?

Crea el teu compte. Per poder invertir en projectes de Lecoist és necessari registrar-se en la plataforma.

Tria el projecte. En l'apartat projectes s'indiquen els detalls de cada projecte: objectius de reducció de diòxid de carboni, rendibilitat…

Decideix la inversió. Una vegada triat el projecte en el qual vols participar, has d'indicar la quantitat que t'interessa invertir…

Abona l'import de la inversió. No es realitzarà cap càrrec en el teu compte fins que no es recapti el total de l'import dels projectes. Quan disposem del total d'inversió, rebràs un correu electrònic i procedirem a realitzar el càrrec de la teva participació.

Participa
Busca el teu projecte

Saber-ne més sobre LecoIST
Copyright © 2014 Global Cluster SL Developed by percutormedia.com